Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

REVIEW! CREP PROTECT SPRAY


 
Ken je dat gelukkige gevoel als je je nieuwe paar sneakers thuis nog netjes in de doos hebt liggen en hier met volle bewondering naar staart? Ze zijn nog zo mooi, nog zo schoon! Je kan niet wachten ze te dragen maar o, wee dat ze vies mogen worden. Waarschijnlijk heb je bij de aankoop van je sneakers vast wel het paarse flesje opgemerkt dat op de toonbank van alle bekende sneakers-shops wordt gepresenteerd. Deze handige kleine spuitbus, voorzien van de titel Crep Protect spray, belooft een onmisbaar product te zijn wanneer je zo lang mogelijk je pas gekochte sneakers wilt kunnen dragen. 

Je sneakers beschermen tegen de meest hardnekkige bronnen van vuil met dit kleine ‘’wonder’’ flesje? Dat klinkt vrij onwaarschijnlijk. Onlangs ons nuchtere vooroordeel schuilde er toch een klein beetje nieuwsgierigheid waardoor wij toch de test wilde uitvoeren. Omdat het zoals gezegd; belooft te beschermen tegen het meest hardnekkige vuil, zijn wij op zoek gegaan naar een echte vlekkenkoning. Na het rond speuren door wat keukenkastjes kwamen wij bij misschien wel de nummer èèn terecht; ketchup! 
 
Eenmaal begonnen met de test hebben wij de sneakers eerst volledig ingespoten volgens de instructie van het flesje Crep Protect Spray. Hiervoor wordt aangeraden om ze eenmaal in te spuiten, vervolgens 10 minuutjes te wachten en dit nogmaals te herhalen. Prima, we spuiten ze tweemaal in en houden tussendoor netjes de exacte 10 minuten in de gaten. 


 
Tijd voor de èchte test! Allereerst hebben wij een emmertje water klaar staan om de waterdichtheid te testen. De grote papieren prop die je sneakers in model houden wanneer ze in de doos liggen tot ze eindelijk gedragen mogen worden hebben wij in de schoen laten zitten. Even kijken of de papieren prop droog blijft. We dopen de sneaker met de papieren prop in de emmer tot we bijna de bovenste veterrand van de sneaker raken. Dit doen we tweemaal. Voorzichtig trekken we de prop uit de sneaker om de schade te bekijken. Wauw! Zowel de prop als de volledige binnenkant van de sneaker zijn helemaal droog. Geen druppeltje vocht heeft de sneaker tijdens het dopen in een emmer water doordrongen. Heel netjes! 


 
‘’We’ve saved the best for last..’’ Tijd voor het laatste, maar het leukste gedeelte van de test. Het is tijd voor.. ketchup! Yes, we zijn onwijs benieuwd. We kunnen niet wachten om dit uit te proberen dus spuiten de zijkanten en de neus van de sneaker zo snel als we kunnen in met wat ketchup. Met een schuursponsje wrijven we de vlekken nog even extra uit om de schoen ècht vuil te maken. Wanneer de sneaker voorzien is van aardig wat ingewreven ketchup-vlekken, en de onzekerheid over het schoon krijgen van de sneaker op komt spelen, pakken we het emmertje water erbij en proberen we met lauw water de vlekken er zachtjes af te spoelen. Je ziet direct dat het afgespoelde water zich met de ketchup mengt en druipend de sneaker verlaat. Na dit een paar keer herhaald te hebben en een aardige plas water met ketchup te hebben ontwikkeld, nemen we nog even goed een kijkje naar het schoonmaakproces. ‘’Het werkt echt!’’ Wordt er geroepen. De ketchup-vlekken spoelen direct van de schoen af alsof er een soort laagje op de schoen heeft gelegen die deze vlekken niet op kon nemen. Top! De sneaker is gewoon helemaal schoon geworden door hem alleen maar zachtjes af te spoelen met water. 

    

Wij zijn fan! Dat kunnen we absoluut concluderen uit deze test. Het kleine flesje waar we eerst onze lichte twijfels bij hadden over in hoeverre dit daadwerkelijk zou beschermen heeft het tegendeel absoluut bewezen. Wil jij je sneakers graag met liefde verzorgen en ze zo schoon mogelijk houden? Voor 14,00 heb je al een flesje Crep Protect Spray. Tijd om nòg vaker je favoriete sneakers uit de kast te trekken.

Bekijk de volledige video hier.
Vond je dit een leuke video? Vergeet dan niet een like achter te laten en subscribe op FC24/7
iDEAL Achteraf betalen met AfterPay MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.