PSG X Air Jordan

Paris Saint Germain X Air Jordan - Short movie Sporthuis Pim Doesburg
Meer informatie

WK2018 Experience Doesburg LIVE

Het weekend van 15/ 16/ 17 juni is het speciale WK2018 evenement “Doesburg Live” van start gegaan bij filiaal Sporthuis Pim Doesburg in Alexandrium Shopping Center. Gedurende de groepsfase en Achtste finales van het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland zenden wij alle wedstrijden overdag uit die binnen de reguliere openingstijden vallen.
Meer informatie

Feyenoord Kampioen 2016-2017

Sporthuis Pimdoesburg feliciteert Landskampioen Feyenoord! Wat een spanning en sensatie afgelopen week. Maar Feyenoord heeft zich keihard ingezet om de laatste wedstrijd tot een hoogtepunt te brengen! En daar zijn wij als Sporthuis, omdat we sinds 1971 al een begrip zijn in Rotterdam, best wel trots op! Daarom hebben we een speciale Landskampioen actie...
Meer informatie

De nieuwe Lacoste collectie met Kevin

De nieuwe collectie van Lacoste staat nu volledig online! Toffe polo's, t-shirts, trainingspakken, verse sneakers en accessoires. En deze keer hebben we dit in een speciaal Lacoste jasje verpakt, samen met niemand minder dan rapper Kevin (bekend van zijn EP - Kleine Versnelling - Rotterdam Airlines). Check de collectie in de webshop en de fotoshoot vind je hieronder!
Meer informatie

Voetbalweek!!!

Het was weer een fantastische week voor in voetballand. Niet alleen voor alle voetballiefhebbers maar ook voor de twee grootste voetbalmerken adidas en Nike. Lees verder...
Meer informatie

Laat het WK in Brazilië maar beginnen!

Langzamerhand begint iedereen zich al op te maken naar het aankomende WK in Brazilië. De maanden vliegen voorbij en de maand juni komt steeds dichter bij. Ook de grote voetbalmerken proberen hun graantje mee te pikken voor het komende WK. Lees verder.
Meer informatie

Social Media!

Het zal jullie ongetwijfeld wel opgevallen zijn, sinds vorige maand zijn wij over gegaan op een vernieuwde website. En ook wij moeten eraan gaan geloven, Social Media is eigenlijk nog best leuk ook!
Meer informatie

Nieuwe webshop nu online!

Vanaf vandaag is de nieuwe webwinkel van Sporthuis Pim Doesburg online! We hebben veel verbeterd in het gebruik van de webshop om u als klant een nog betere winkelervaring te geven.
Meer informatie
Divide