Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Bij Sporthuis Pim Doesburg.nl kun je eenvoudig en veilig betalen met iDeal, CreditCard en achteraf betalen via Afterpay. Betalen middels iDeal en Afterpay is gratis, voor CreditCard betalingen rekenen wij € 2,50 extra.

iDeal

iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Bunq, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• Je houdt constant controle en overzicht op de betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
• Je naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. 

Achteraf betalen met Afterpay (LET OP: Tijdelijk niet beschikbaar)

AfterPay voert voor sporthuispimdoesburg.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditcard

Je kunt bij Sporthuis Pim Doesburg.nl veilig met je creditcard betalen. Wij accepteren de meest gangbare creditcards zoals Mastercard en VISA. Wanneer er betaalt wordt met creditcard zal de kaart van de klant direct worden belast.

Bancontact/MisterCash (Belgie)

Bestel je vanuit Belgie dan kun je met je eigen bankrekening bij ons betalen middels Bancontact/MisterCash.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.